Generalforsamling 2014

Så er det endnu engang blevet tid til den ordinære generalforsamling i Holte Vandskiklub. Datoen er tidligere varslet i mail til medlemmerne d. 13. december 2013, Generalforsamlingen afholdes i år tirsdag den 4. marts 2014 kl. 19:00 – ca. 21:00 i klubben. Dagsorden fremgår af mail fremsendt til alle medlemmer d. 27. februar 2013. Spørgsmål? Kontakt Jesper på 22104571 / formand@holtevandskiklub.dk

Polterabend?

Står du overfor at arrangere en polterabend? Læs her om hvordan det kan foregå i Holtevandskiklub

Det er oplagt at arrangere en polterabend, der involverer vandski!
Vi sørger både for at personen får en våddragt og en redningsvest på og så sørger vi selvfølgelig også for instruktion inden vi tager ud på vandet. Det eneste I selv skal sørge for er et håndklæde, noget badetøj og at personen IKKE er beruset.

Hvad sker der til et polterabendarrangement?
Når I ankommer udleveres en våddragt og en redningsvest til bruden/gommen, hvorefter vi giver noget instruktion i hvad man skal gøre for at komme op på skiene. I nogle tilfælde sætter vi en bom ud på siden af båden, således at instruktøren kan give råd og vejledning til vandskiløberen. Når dette er gået godt, kommer personen ud bag båden med en rigtig vandskiline.

Hvor lang tid tager det?
I skal regne med at det tager ca. 40 min. fra I kommer til I går igen. Men I er selvfølgelig velkomne til at blive lidt længere og nyde noget medbragt mad, drikke, vejret og vores smukke udsigt. Personen der skal ud på vandet får ca. 20 minutter på vandet og det er muligt for to personer at komme med i båden for at tage billeder af det hele. Nogen vil sige at 20 minutter ikke er ret lang tid, men det er rigeligt, når man ikke er vant til at stå på vandski.

Skal man reservere tid?
Der skal altid reserveres tid. Det er en god idé at reservere i så god tid som muligt, da I ellers kan risikere, at vi ikke har tid pga. at andre er kommet Jer i forkøbet.
Udfyld denne kontaktformular med dine kontaktoplysninger og hvilken dato / tidspunkt du godt kunne tænke dit polterabend arrangement afholdt. Det skal normalt foregå i vores åbningstider. Så vender vi hurtigt tilbage.

Hvordan med betaling?
Et Polterabend arrangement skal bookes og betales med Dankort på dagen. Prisen for Polterabend dækker alt der har med vandski at gøre. Hvis I vil hygge jer en times tid forud eller efter selve vandskituren, koster det lidt ekstra. Priserne findes her

Kan man ikke bare tage en gæstetur i stedet?
Det er ikke anbefalelsesværdigt at tage en gæstetur i stedet, da det ikke er til at vide, hvornår I kan komme ud. Husk på, at andre har booket en tid og klubbens løbere vil også gerne selv stå på vandski og de har fortrinsret. Desuden er en gæstetur meget kortere og der er ikke den samme instruktion.

Aflysning
Vandskiklubben aflyser ikke gerne forhåndsbookede arrangementer. Men vejret er vi ikke herre over, og det kan betyde en aflysning. Vi kan desværre ikke advare på forhånd, da vi først ved det på selve dagen.
Såfremt I selv ønsker at aflyse vil vi meget gerne have det at vide så hurtigt som muligt, da der måske er andre der gerne vil benytte sig af tiden I havde booket.