Generalforsamling 2014

Så er det endnu engang blevet tid til den ordinære generalforsamling i Holte Vandskiklub. Datoen er tidligere varslet i mail til medlemmerne d. 13. december 2013, Generalforsamlingen afholdes i år tirsdag den 4. marts 2014 kl. 19:00 – ca. 21:00 i klubben. Dagsorden fremgår af mail fremsendt til alle medlemmer d. 27. februar 2013. Spørgsmål? Kontakt Jesper på 22104571 / formand@holtevandskiklub.dk

Kølvandskrydset

Når du er medlem af Holte Vandskiklub er "Kølvandskrydset" stedet hvor du finde alt den information du har brug for i din daglige brug af klubbens faciliteter og dine turer på vandski, wakeboard, trick og / eller hop.

Det er her du finder bådvagtsplaner, information omkring vores bådførercertificering, referater af generalforsamling, og meget mere.

Hvis du er bådfører eller ønsker at blive det skal du læse videre under "bådfører-bunkeren".

Nedenfor kan du se hvor slalombanen ligger og hvorfra vi starter, vender og sætter løberen af.