Generalforsamling 2014

Så er det endnu engang blevet tid til den ordinære generalforsamling i Holte Vandskiklub. Datoen er tidligere varslet i mail til medlemmerne d. 13. december 2013, Generalforsamlingen afholdes i år tirsdag den 4. marts 2014 kl. 19:00 – ca. 21:00 i klubben. Dagsorden fremgår af mail fremsendt til alle medlemmer d. 27. februar 2013. Spørgsmål? Kontakt Jesper på 22104571 / formand@holtevandskiklub.dk

Lidt om Holte Vandskiklub

Holte Vandski Klub (HVK) blev grundlagt tilbage i 1954 og var dermed et af de første steder man kunne komme til at stå på vandski i Danmark. Til at starte med havde klubben ingen andre faciliteter end en båd. Med tiden fik man dog et lille skur man kunne benytte til opbevaring af ting.

I 1971 fik klubben tilladelse til at bygge det nuværende klubhus. Huset blev bygget ved hjælp af medlemmerne og har siden været til stor glæde for medlemmerne. I tidens løb har der været mindre ombygninger og istandsættelser, men huset er alligevel blevet slidt godt og grundigt. Derfor begyndte man en renovering af huset i det tidlige forår 2000. Dette har bl.a. betydet at klubben har fået et helt nyt køkken og at der igen er til at holde ud at være.

Igennem tiderne har klubben været vært for adskillige arrangementer. Som den eneste klub i Danmark har HVK været vært for VM, som blev afholdt i 1969 på Bagsværd sø. Derudover har klubben også været vært for div. Nordiske og Danske mesterskaber gennem tiderne. I 1983 holdt klubben en hop-konkurrence en august aften. Dette var en meget stor succes, med masser af tilskuere og stor deltagelse fra nogle af verdens bedste vandskiløbere.

Gennem klubbens lange historie har den haft mange danske mestre og var i mange år Danmarks bedste klub. Nogle af klubbens medlemmer har også været indehavere af adskillige danske rekorder.