Arrangementer i Holte Vandskiklub

Holte Vandskiklub tilbyder forskellige former for arrangementer. Igen i år har vi haft besøg af eleverne fra Havregården Kostskole. De kom som sædvanlig en lørdag i september.

Vagtplan 2011

Bådvagtsplanen for 2011 sæsonen er nu klar og sendt ud via e-mail til alle medlemmer sammen med en liste over HVK's godkendte bådførere. Kontakt Jesper (formand@holtevandskiklub.dk) hvis du ikke har modtaget den. Åbningstiderne finder du via nedenstående link.

HOLTE VANDSKIKLUB NETOP NU!

Her deler du videoer og billeder med andre medlemmer

Julekonkurrence 2012

Blev lidt af et tilløbsstykke i år. Faktisk er HVK's julekonkurrence nu en (næsten) international konkurrence med deltagere fra Sverige. 20 løbere stillede op til start i slalomkonkurrencen og både vand og vejr var roligt ... men koldt! De mange fremmødte hyggede sig med varm gløgg og æbleskiver og holdt god afstand til bådbroen og nøjedes med at kikke på og kommentere de 20 løberes præstationer. Også julemanden kikkede forbi ......

En fantastisk tradition. Glæder os til at se mange flere til næste års sidste konkurrence.