Forside

Velkommen til Holte Vandski Klub

Har du lyst til at prøve kræfter med enten vandski, wakeboard eller en tur i baderingen efter en Ski Nautique vandskibåd med mere end 300 HK, så skal du komme forbi klubben og få en prøvetur!

Holte Vandski Klub ligger i smukke omgivelser ud til Furesøen i Holte og er en af de få sø-vandski klubber i landet, hvilket har en stor fordel, da vi for det meste har gode vejrforhold. Vores klubhus ligger på pæle ude på furesøen og som du kan se billedet har vi een af Danmarks bedste udsigter.

Alt arbejde i vandskiklubben foregår på frivilligt basis. Een af de største opgaver er at sejle båden. Området på søen hvor vi sejler er afmærket, men vi ligger i et trafikeret område sammen med turbåd, kajakker og sejlbåde. Bla. derfor har vi vores egen uddannelse af bådførerne, som afsluttes med en certificering.

Fun Tours 2015

I weekenden blev der afholdt Fun Tours i vores klub, og det blev 2 forrygende dage med indtil videre det største antal deltager i år.

Trods det noget skiftende vejr var der 26 glade unge løbere, som begge dage kæmpede i slalom og trick. Alle hyggede sig og fandt på noget sjovt at lave i ventetiden.

Ud fra deltagernes tilbagemeldinger at dømme, har weekenden været en stor succes, og i den forbindelse vil vi gerne sige tak til alle jer, som har hjulpet til.

Rune, Christian, Jesper Herp, Christina Monberg og Carina for jeres fantastiske hjemmebag. Hans Monberg fordi du ville hjælpe på broen. Jesper, Malthe og Jørgen for at sejle båden. Birgitte, Christina og Carina for den store hjælp i køkkenet, og ikke mindst Brigitte og Jørgen for hjælpen i forbindelse med planlægningen og indkøbene til weekenden.

Holte Vandski Klub – Dronninggaards Alle 126c - DK2840 Holte tlf: 45424173

mail@holtevandskiklub.dk / www.holtevandskiklub.dk