Velkommen til Holte Vandskiklub.

Vi holder til ved Furesøen i Holte og den ene ud at to sø-vandskiklub på Sjælland. Det betyder, at vi for det meste har gode vejrforhold.

For en vandskiløber betyder det ingen eller små bølger. Klubben har eksisteret siden 70'erne og har igennem tiden haft flere danmarksmestere. Vores klubhuset ligger på pæle ude i søen og som du kan se ovenfor, een af Danmarks bedste udsigter.

Find vej til klubben. Se hvor vores klubhus ligger i Holte her.

Aktiviteter. Vi er en aktiv klub med plads til alle der brænder for vandski- og wakeboard sporten, og med ekstra fokus på juniorer. Der er en ugentlig træningsdag kun for denne gruppe, med to trænere tilknyttet. Klubben har også en stor gruppe medlemmer i +30 aldereren, som både består af meget dygtige elite løbere og medlemmer der kun har stået nogle få sæsoner. Holte Vandskiklub har et tæt samarbejde med Dansk Vandskiforbund, og afholder altid bredde arrangementer, som arrangeres i dette regi.

Polterabend.  Er du på jagt efter en god oplevelse for bruden eller gommen? Læs mere her.

Åbningstider. Sæsonen er fra maj til september. Åbningstiden er på alle hverdage undtagen torsdag fra kl. 17 og i weekenden mellem kl. 10-14. Dog er klubben forbeholdt juniorer tirsdag. Husk at ring til klubben før du kører hjemmefra, for at være sikker på at der sejles! Vi tilbyder både gæsteture og andre arrangementer for "ikke medlemmer".

Certificerede bådførere. Alt arbejde i vandskiklubben foregår på frivilligt basis. Een af de største opgaver er at sejle båden. Området på søen hvor vi sejler er afmærket, men vi ligger i et trafikeret område sammen med turbåd, kajakker og sejlbåde. Bla. derfor har vi vores egen uddannelse af bådførerne, som afsluttes med en certificering.