Velkommen til Holte Vandskiklub.

 

SOMMERSKOLE 2014

- for Rudersdal Kommune

Så er det tid til tilmelding til dette års sommerskole i Holte Vandskiklub - Dronninggårds Alle 126C. I år afholder vi den i uge 32 - mandag til fredag. Endelig tidspunkt meldes ud senere, men det ligger om formiddagen.

Tilmelding sker ved at sende en mail til mail@holtevandskiklub.dk - send os oplysninger om navn og alder, og du får svar og tilmeldingsblanket hurtigst muligt.

Du skal have afsluttet 5. klasse og må max være 17 år, og så skal du kunne svømme minimum 200 meter. Ud over det, er det eneste du skal have med badetøj og et håndklæde. Har du en våddragt, så tag den med. Og noget varmt tøj til ventetiden.

Vi ses på broen, og glæder os til en sjov uge på vandski.

Mange hilsner 

Holte VandskiklubVi holder til ved Furesøen i Holte og den ene ud at to sø-vandskiklub på Sjælland. Det betyder, at vi for det meste har gode vejrforhold.

For en vandskiløber betyder det ingen eller små bølger. Klubben har eksisteret siden 70'erne og har igennem tiden haft flere danmarksmestere. Vores klubhuset ligger på pæle ude i søen og som du kan se ovenfor, een af Danmarks bedste udsigter.

Find vej til klubben. Se hvor vores klubhus ligger i Holte her.

Aktiviteter. Vi er en aktiv klub med plads til alle der brænder for vandski- og wakeboard sporten, og med ekstra fokus på juniorer. Der er en ugentlig træningsdag kun for denne gruppe, med to trænere tilknyttet. Klubben har også en stor gruppe medlemmer i +30 aldereren, som både består af meget dygtige elite løbere og medlemmer der kun har stået nogle få sæsoner. Holte Vandskiklub har et tæt samarbejde med Dansk Vandskiforbund, og afholder altid bredde arrangementer, som arrangeres i dette regi.

Polterabend.  Er du på jagt efter en god oplevelse for bruden eller gommen? Læs mere her.

Åbningstider. Sæsonen er fra maj til september. Åbningstiden er på alle hverdage undtagen torsdag fra kl. 17 og i weekenden mellem kl. 10-14. Dog er klubben forbeholdt juniorer tirsdag. Husk at ring til klubben før du kører hjemmefra, for at være sikker på at der sejles! Vi tilbyder både gæsteture og andre arrangementer for "ikke medlemmer".

Certificerede bådførere. Alt arbejde i vandskiklubben foregår på frivilligt basis. Een af de største opgaver er at sejle båden. Området på søen hvor vi sejler er afmærket, men vi ligger i et trafikeret område sammen med turbåd, kajakker og sejlbåde. Bla. derfor har vi vores egen uddannelse af bådførerne, som afsluttes med en certificering.